Тото статистка Английска лотария

Английска лотария тото лотария - Статистика на изтеглените числа:

uk-lottery

Таблица на честотата на изтеглените числа:

10 = 193 20 = 156 30 = 201 40 = 208
1 = 183 11 = 213 21 = 169 31 = 212 41 = 161
2 = 197 12 = 193 22 = 188 32 = 202 42 = 193
3 = 193 13 = 168 23 = 214 33 = 212 43 = 212
4 = 188 14 = 177 24 = 193 34 = 188 44 = 212
5 = 181 15 = 174 25 = 210 35 = 200 45 = 196
6 = 198 16 = 173 26 = 187 36 = 178 46 = 184
7 = 181 17 = 187 27 = 204 37 = 177 47 = 202
8 = 181 18 = 189 28 = 194 38 = 220 48 = 193
9 = 203 19 = 193 29 = 184 39 = 201 49 = 192

Най-често изтегляни числа

Число номер 38 23 11 31 43 44
Честота 220 214 213 212 212 212
 
Euromillions Jackpot
Play the biggest USA Lotteries
SuperEnaLotto Jackpot
UKLottery Jackpot
OzLotto Jackpot
OzPowerball Jackpot
ElGordo Jackpot
Play SuperLotto Plus
MegaSena Jackpot
Play the biggest USA Lotteries

Рейтинг@Mail.ru

Рейтинг@Mail.ru

Rambler's Top100